NI DESIGN丨葉泽酒店

位于上海松江区的葉泽酒店是一座上世纪90年代的商务楼的4层,本次的翻新项目旨在建立酒店风格的创新并激发创造新的空间体验。NI DESIGN 从孟菲斯风格,复古元素中汲取灵感,将颜色和做旧的材质融入这个项目内。

Ye Ze Hotel, is on the 4th floor of a commercial building which is located in Songjiang District of Shanghai, and built in the 1990s. This reforming project aims to achieve innovation in hotel style and create new space experiences. Ni design, drawing inspiration from Memphis style and retro elements, applied colors and materials with antique finish into this project.

▲大厅

▲公区走廊

▲门牌标识

▲复古风格客房

▲拼色风格客房

▲水泥风格客房

▲平面图

项目信息——

项目名称:葉泽酒店

设计单位:NI DESIGN

完成年份:2019.09

主创设计:聂奇,王梓峰

施工单位:言润装饰有限公司

项目地址:上海松江区谷阳北路1425弄

建筑面积:800平方米

摄影师:云眠工作室

主要材料:烤漆、金属、铝板烤漆、水泥

Project information——

Project Name:Ye Ze Hotel

Design Studio: NI DESIGN

Completion year: 2019.09

Chief Designer: NIE QI, WANG ZI FENG

Project Location:1425 Guyang North Road?,Shanghai

Project Area: 800㎡

Photo Credits:YUUUUNSTUDIO

Main Materials: Metal,Baking,Paint for aluminum sheet,Cement


设研社-设计研习社 » NI DESIGN丨葉泽酒店

发表评论